ČERVAR SKRATIO POPIS: / Četvorica se opraštaju od hrvatske reprezentacije, no za njih postoji i dobra vijest

Image
Foto: PIXSELL

Izbornik Lino Červar osvrnuo se na drugu fazu priprema u Poreču

30.12.2018.
13:26
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar je nakon odrađene druge faze priprema u Poreču za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj 2019. objavio imena četvorice rukometaša koji su otpali sa popisa.

Od 19 igrača koji su bili na popisu, četvorica se opraštaju od suigrača, te će u svojim klubovima čekati novi eventualni poziv za nadolazeću svjetsku rukometnu priredbu. Od vanjskih igrača otpali su rukometaši PPD-a Josip Vekić i Ivan Sršen, desno krilo Nexea Ivan Vida te kružni napadač Celja Kristijan Bećiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Zagreb: PPD Zagreb i Nantes u 9. kolu EHF Lige prvaka 24.11.2018.,Arena Zagreb, Zagreb - VELUX EHF Liga prvaka, skupina B, 9. kolo, RK PPD Zagreb - HBC Nantes. Josip Vekic Photo: Igor Soban/PIXSELL

Bit će još viškova

U zadnjoj fazi priprema koja će biti od 1. do 8. siječnja u Poreču, Hrvatska će imati 20 kandidata koji će se boriti za 16 mjesta koja vode u München, a suigračima će se priključiti Zlatko Horvat iz domaćeg PPD-a, te reprezentativci iz njemačkih klubova - Domagoj Duvnjak, Ivan Slišković, Željko Musa i Krešimir Kozina.

Izbornik Lino Červar osvrnuo se na drugu fazu priprema u Poreču, uoči odlaska na kratki dvodnevni odmor prije završne faze priprema za SP 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'I dalje su kandidati'

"Odradili smo planirano, moram pohvaliti igrače i cijeli moj stožer. Kao i uvijek kad se odlučuje o putnicima za veliko natjecanje mjesta nema dovoljno za sve, a ovaj put smo morali zahvaliti se četvorici. To znači da će u svojom klubovima čekati eventualni naknadni poziv jer su svi i dalje kandidati za SP. U završnoj fazi imat ćemo stoga , kad se uključe preostali igrači, 20 igrača jer ćemo u dvije test utakmice dobiti kompletan uvid i potvrdu igrača koje vodimo u Njemačku”, rekao je Lino Červar uoči odlaska iz Poreča.

Nakon osam odrađenih treninga igrači su dobili dvodnevni odmor uoči završnog okupljanja prvog dana 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska rukometna reprezentacija igrat će u u Münchenu u skupini B sa Španjolskom, Islandom, Makedonijom, Japanom i Bahreinom, a prvu utakmicu Hrvatska igra 11. siječnja protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo