ČERVAR, DUVNJAK I MUSA OTKRILI RECEPT ZA ŠPANJOLCE: / Izbornik dao i zabrinjavajuću izjavu: 'Vidjeli ste da nije mogao protiv Norveške'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Španjolska i Hrvastka su do sada ukupno igrale 24 puta. Hrvatska je mnogo uspješnija sa 15 pobjeda. Dvaput je bilo neodlučeno, a sedam pobjeda ima "furija"

25.1.2020.
15:11
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Pred hrvatskim rukometašima finala je Europskog prvenstva i nova prilika da se okite jedinim naslovom kojeg reprezentacija nema u kolekciji. U nedjelju u 16.30 s druge strane bit će moćna Španjolska.

Image
DRAMA IZ DRUGOG KUTA: /

Norvežani očajavaju, Hrvati u euforiji, trenutak kada Šego prilazi Musi je nezaboravan: 'Pa što je ovo bilo...'

Image
DRAMA IZ DRUGOG KUTA: /

Norvežani očajavaju, Hrvati u euforiji, trenutak kada Šego prilazi Musi je nezaboravan: 'Pa što je ovo bilo...'

"Treba odati priznanje igračima. Teško je bilo, znali smo to, međutim sve je u određenom trenutku dobro išli, golmani su se izmjenjivali, igrali smo dobru obranu. Nitko nije računao da se možemo vratiti, vratiti Hrvatsku u vrh svjetskog rukometa", rekao je Lino Červar dan nakon dramatične pobjede nad Norveškom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo ići do kraja. Jako je teško odmoriti igrače. Umorni su, vidjeli ste da Cindrić nije mogao protiv Norveške. Publika nam jako puno pomaže da izvučemo dodatnu snagu u teškim trenucima. Španjolska je izvrsna reprezentacija. Igraju sličnu obranu kao i mi. Imaju dobre golmane i brzu tranziciju s Fernandezom i Soleom. To iznimno efikasno realiziraju. Toga se moramo čuvati. U prvoj utakmici smo ih zatvorili s obranom 6-0 jer oni nemaju izrazitog šutera, ali su nam radili probleme pri 5-1 obrani", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo smo slabije spavali, ali slatko smo spavali, s medaljom. Fenomenalan osjećaj, nismo ga imali od 2010. godine, i sretan sam što smo ga ponovili, nadam se da nije zadnji put. Krenuli smo s 5-1 obranom protiv Španjolaca prošlu utakmicu, ali nije funkcionirala pa je izbornik promijenio u 6-0. Vidjet ćemo, izbornik će odlučiti s kojom obranom ćemo igrati. Trebamo se dobro pripremiti, Španjolska je fenomenalna reprezentacija i mislim da će to biti jedna lijepa utakmica", izjavio je Domagoj Duvnjak.

"Neopisivo sam sretan kao i cijela ekipa, svi smo dali doprinos za ovo finale, ovo je timska pobjeda. Nema odustajanja, nema straha, ovo su naši trenuci, izdržati do kraja. O Španjolcima se sve zna, tko puca, tko dodaje na pivota, treba ići preko granice boli, dati zadnji atom snage, poginuti na terenu da bismo ispunili cilj, a cilj je od početka prvenstva bio pobijediti svaku sljedeću utakmicu“, dodao je Željko Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu u nedjelju možete pratiti na RTL televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo