ĆAVAR OTKRIO ŠTO MOŽE OVA HRVATSKA: / Riječi legendarnog rukometaša razvući će vam osmijeh i ostaviti vas u nevjerici

Image
Foto: AFP/PIXSELL

'Briljantni smo. Oduševljen sam onim što sam vidio'

18.1.2019.
10:41
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski rukometaš Patrik Ćavar igru Kauboja na aktualnom Svjetskom prvenstvu ocijenio je fantastičnom te ustvrdio da bi Hrvatska, koja je na turnir stigla bez velikih najava, s njega mogla otići ovjenčana čak i zlatnom medaljom. Komentiravši za 24sata.hr pobjedu protiv Španjolske Ćavar je istaknuo:

"U najavi prvenstva sam rekao kako je najvažnije da budemo pravi u onim ključnim trenucima. Baš tako i igramo na ovom prvenstvu. Briljantni smo. Oduševljen sam onim što sam vidio, pogotovo sad protiv Španjolaca. Obrana je dobila tu utakmicu. Šego bi obranio zicer uvijek kad bi trebalo, Horvat nije mogao promašiti, a Musa je odigrao utakmicu života. Kad smo takvi, onda nam nitko ništa ne može. Protiv Španjolske smo pokazali moć i poslali poruku svima. Ni ja, a vjerojatno ni netko drugi nije očekivao da će Hrvatska ovako dobro izgledati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI NAKLONILI SE HRVATSKOJ: /

'Bili su moćniji i na parketu i na tribinama, a on nas je uništio'

Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI NAKLONILI SE HRVATSKOJ: /

'Bili su moćniji i na parketu i na tribinama, a on nas je uništio'

Bez razloga za strah

Ono što Hrvatsku u nastavku turnira očekuje jest ogled protiv Brazila u nedjelju, potom i veliki obračuni s izabranim vrstama Njemačke i Francuske.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad je najvažnije ne podcijeniti Brazil jer je to ozbiljna reprezentacija. To moramo dobiti, a onda slijede Njemačka i Francuska. Da, treba ih respektirati, ali nemamo razloga od njih strahovati. Ovakva se Hrvatska nema koga bojati jer je oduševila sve na Svjetskom prvenstvu", veli Ćavar uz dodatak:

Hrvatska može do naslova

"Mi i Danci smo pokazali daleko najviše. Danska također izgleda sjajno i grabi prema finalu. Naravno da i mi nakon ovog u Münchenu vjerujemo u finale. Eto, neka onda u finalu igraju baš Hrvatska i Danska."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kauboji me podsjećaju na Španjolsku prošle godine na SP kod nas. Došli su bez velikih najava, nitko ih nije vidio u finalu, a na kraju su bili europski prvaci. Tako bi i Hrvatska sada mogla doći do svjetskog naslova jer igra fantastično", zaključio je jedan od najboljih rukometaša svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo