Gotova pauza / Bombarder se vratio: Ivan Slišković nakon duge borbe s bolešću ponovo u hrvatskom dresu

Iako Červar na lijevom vanjskom koristi i Domagoja Duvnjaka, potreban mu je pravi šuter

3.1.2019.
20:00
VOYO logo

Na Svjetskom rukometnom prvenstvu, koje Hrvatska otvara protiv Islanda 11. siječnja, važna će biti vanjska linija reprezentacije. Nakon dva propuštena natjecanja, zbog bolesti u momčad se vratio se bombarder Ivan Slišković - i za njega će Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj biti mjesec istine. 

Olimpijske igre u Riju bile su njegovo zadnje natjecanje u kockastom dresu - nakon toga podmukla mononukleoza zasutavila je njegovu karijeru na 18 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bogu hvala što se sve to desilo, živ sam zdrav sam iz svega toga sam izvukao dosta toga pozitivnog tako da mi je drago da sam opet tu", rekao je Slišković.

Opet je tu - u najjačoj ligi svijeta, u njemačkom Goppingenu, Slišković je zaslužio Červarov poziv. U proteklih pola godine u 19 utakmica zabio je 56 golova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozicija lijevog vanjskog vrlo je važna, Hrvatska godinama traži novog Lackovića - igrali su te uloge nakon Sliškovića - Stipe Mandalinić, najuspješniji je bio Marko Mamić koji je trenutačno ozlijeđen tu je i Halil Jaganjac. Slišković iz iskustva zna - loš dan nije dopušten.

"Svi igraju rukomet danas. Nijedna utakmica neće biti lagana. Najvažnije je da dobro radimo i da smo tim. Ako smo tim - sve će biti dobro", uvjeren je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ako zapne bit će  Hrvata na tribinama.

"Ja sam čuo već i ljude iz Goppingena koji će doć u Munchen gledati utakmicu tako da ako će doći od tamo stvarno će doći od svugdje, gdje god igrali u Njemačkoj sigurno ima puno naših - gdje god igrali imat ćemo veliku podršku"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Červar na lijevom vanjskom koristi i Domagoja Duvnjaka, potreban mu je pravi šuter. Povratnik Slišković namješta nišanske sprave za Munchen. 

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo