Rukometna legenda / Blaženko Lacković s 41 godinom navukao igračku opremu i iznenadio svakoga: Hamburgu je trebala njegova pomoć

Image
Foto: Screenshot

Uslijed brojnih ozljeda, rukometna momčad Hamburga morala je poduzeti veliki potez i upogoniti legendarnog hrvatskog rukometaša.

22.4.2022.
8:55
Screenshot
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša i član brojnih legendarnih izdanja Kauboja, Blaženko Lacković, podsjetio je na stare igračke dane u porazu njegovog Hamburga protiv Hannover Burgdorfa.

Naime, Lacković se 2020. umirovio iz profesionalnog rukometa, a od tada je pomoćni trener u HSV Hamburgu, gdje je i proveo posljednje tri sezone svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hamburgu je u sinoćnjem gostovanju nedostajalo čak 13 igrača, tako da je pomoćni trener Lacković bio primoren obući igračku uniformu i sjesti na klupu 'kao igrač'. Ipak, Lac nije ulazio u igru već je, kao što to sada radi, davao savjete i upute s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj karijeri Lacković je igrao za Badel 1862 Zagreb, SG Flensburg, Hamburg, Vardar i Kiel. Bio je član zlatne i brončane olimpijske generacije 2004. i 2012., a s reprezentacijom je osvojio još četiri medalje na Svjetskim i tri medalje na Europskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo