BIVŠI REPREZENTATIVAC HRVATSKE IGRAT ĆE ZA - SRBIJU! Riječanin zapalio naciju: / 'Tko želi, razumjet će, a tko neće, ne mora'

Image
Foto: PIXSELL

'Svi koji me poznaju znaju koliko sam truda, znoja i na kraju zdravlja nesebično dao ovom sportu. Stoga smatram da zaslužujem sebi dati šansu.

6.12.2017.
9:24
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković objavio je u utorak širi popis od 28 rukometaša za Europsko prvenstvo koje će se početkom sljedeće godine održati u Hrvatskoj.

Na Cvetkoviću popisu je i srednji branič Steaue Stefan Vujić, koji je već nastupao za mladu hrvatsku reprezentaciju, a onda se odlučio za Srbiju. Srbija će otvoriti prvenstvo s Hrvatskom u Splitu 12. siječnja, a u splitskoj skupini su još Švedska i Island.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SRPSKIH NAVIJAČA U SPALADIUM ARENI – NEĆE BITI: RSS odustao od ulaznica za vrući dvoboj! ‘Tako je najpametnije’

ČERVAR ZA NET.HR: ‘Srce mi je bolje proradilo kad sam čuo tu vijest. Srbija? Prijete nam da će imati ratnike, ali s ovakvom publikom…’

"Svi koji me poznaju znaju koliko sam truda, znoja i na kraju zdravlja nesebično dao ovom sportu. Stoga smatram da zaslužujem sebi dati šansu. Tko želi, razumjet će, a tko neće, ne mora", rekao je za Balkan Handball.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je za srpske medije Vujić istaknuo i sljedeće:

"Ne želim veliku prašinu. Već sam neko vrijeme u kontaktu s izbornikom Cvetkovićem i trenerom reprezentacije Isakovićem. Ideja se rodila u razgovoru s klupskim suigračima Ivanom Dimitrijevićem i Milošem Kostadinovićem. Došli su na temu mojih korijena. Oni su mi rekli da imam pravo igrati za Srbiju, na što sam ja rekao - pa zašto ne? Nakon toga sam kontaktirao trenera Isakovića i krenuli smo u realizaciju", rekao je Vujić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


VRATARI: Dejan Milosavljev (Partizan), Strahinja Milić (Vardar), Vladimir Cupara (Ademar Leon), Tibor Ivanišević (Handbold).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRILA: Vukašin Vorkapić (Metaloplastika), Darko Đukić (VIVA Kielce), Bogdan Radivojević (Rhein Neckar Lowen), Dobrivoje Marković (PPD Zagreb), Nemanja Ilić (Toulouse), Vanja Ilić (Metalurg).

BRANIČI: Žarko Šešum (Goepingen), Stefan Vujić (Steaua), Petar Nenadić (Fuchse Berlin), Petar Đorđić (Meškov), Momir Rnić (RN Loewen), Stefan Ćirić (Obilić), Nikola Crnoglavac (Constanca), Milan Jovanović (Vojvodina), Nemanja Zelenović (Magdeburg), Aleksandar Stanojević (Goetztepe), Ilija Abutović (Vardar), Draško Nenadić (Fuchse Berlin), Darko Stevanović (Partizan), Marko Vujin (Keil), Nemanja Obradović (Wisla Plock).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRUŽNI: Bojan Beljanski (Bregenz), Rastko Stojković (Meškov), Mijajlo Marsenić (Vardar).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo