VRATIO SE KUĆI / Bivši izbornik Hrvatske po treći put preuzeo Zagreb: Može li spasiti Plinare u Ligi prvaka?

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Tako će Plinare po treći put preuzeti Slavko Goluža kojemu je cilj biti konkurentniji u Ligi prvaka, a ugovor je potpisan do kraja aktualne sezone

17.11.2022.
13:58
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je momčad PPD Zagreba remizirala s rumunjskim Dinamom iz Bukurešta u Ligi prvaka, trener Ivica Obrvan je razriješen svih dužnosti na čelu hrvatskog prvaka koji je danas imenovao novog stratega. Tako će Plinare po treći put preuzeti Slavko Goluža kojemu je cilj biti konkurentniji u Ligi prvaka, a ugovor je potpisan do kraja aktualne sezone.

Image
ZBOG LOŠIH REZULTATA /

PPD Zagreb raskinuo ugovor s Ivicom Obrvanom: Zasad ga naslijeđuju zlatni Kauboji iz Portugala

Image
ZBOG LOŠIH REZULTATA /

PPD Zagreb raskinuo ugovor s Ivicom Obrvanom: Zasad ga naslijeđuju zlatni Kauboji iz Portugala

Očekuje pozitivan šok

"Kao netko tko je svoje ime i prezime napravio u Zagrebu želim se prije svega zahvaliti ljudima u klubu na povjerenju. Posljednjih nekoliko dana proveo sam u intenzivnim razgovorima s Josipom Valčićem i Damirom Bičanićem od kojih sam dobio puno informacija. Za početak se nadam pozitivnom efektu. U ovih mjesec dana koliko je ostalo do kraja prvog dijela sezone pokušat ćemo uvesti neke sitne promjene, pa ćemo vidjeti koliko će to štimati", rekao je novi trener Zagrebaša u uvodu i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija nije laka, ali time je i motiv veći a ja imam strašan motiv. Ekipa je sastavljena od nekih iskusnih igrača koji su prošli puno toga u rukometu, ali i nekih mlađih pred kojima je tek početak karijere. Moj zadatak je da napravimo jednu sinergiju i pravu atmosferu. Želim da naš najbolji igrač bude naša ekipa", poručio je Goluža.

Fokusiran je samo na svoju momčad

Osvrnuo se na prvu utakmicu koja ga čeka u nastavku sezone, a to je ona u Veszpremu od kojeg je Zagreb krajem prošle sezone poražen u finalu SEHA Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je klub u kojemu sam poslije Zagreba i Metkovića proveo najljepše trenutke svoje karijere. Osim što imaju sjajnu ekipu, oni imaju ponajbolje navijače u Europi. Nevjerojatna je ta energija koju navijači šalju svojim igračima i veliki je izazov igrati u takvoj atmosferi. Moram istaknuti kako me u ovom trenutku jedino interesira naša ekipa. Želim da damo sve od sebe, a za ishod ćemo vidjeti. U svakom slučaju niti ja, niti moja ekipa se nećemo unaprijed predati", zaključio je Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo