u travnju / Balić za RTL najavio skorašnji derbi Hrvatske i Srbije

Legendarni hrvatski rukometaš analizirao je i nastup hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu i osvojeno šesto mjesto

16.3.2019.
20:18
VOYO logo

11. travnja Hrvatska nastavlja kvalifikacije za Europsko rukometno prvenstvo. Susret protiv starih rivala Srba bit će na vrućem terenu u Beogradu uz prijenos na RTL-u. Klasik je to u kojem su znali oduševljavati Ivano Balić i Petar Metličić.

"Nadam se da ćemo vidjeti napredak u odnosu na SP, da ćemo igrati malo bolje i da će to biti dovoljno za pobjedu", najavio je Balić za RTL pa prokomentirao nastup u Njemačkoj (i Danskoj).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Savez je to šesto mjesto procijenio kao uspjeh, pa nema potrebe da ja nešto drugo govorim. Je li moglo bolje, jest, ali moglo je i gore."

Metličić, pak, smatra da Hrvatskoj i dalje nešto nedostaje za medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu se nekako vrtimo posljednjih godina, nešto više nedostaje nam za medalju. Ne možemo biti prezadovoljni rezultatom, po meni i da dođe do smjene generacije, polako se uvode novi igrači. Ja se nadam da bi u sljedećem razdoblju Olimpijskih igara, na koje se tek moramo plasirati, ponovno moglo doći boljih rezultata."

"Treba isprovocirati sreću sa svime što radiš prije nego što dođeš na turnir, od priprema u klubu, kako igraš sezonu i tek onda na pripremam reprezentacije. Puno truda, volje, želje i odricanja i onda ti dođe nagrada", završio je Balić."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo