Balić: 'Oduševljen sam! Ovo moramo češće organizirati'

1.11.2011.
18:24
VOYO logo

Iako su se već naviknuli na veliko zanimanje u svim mjestima širom Hrvatske, jer su kao naša najtrofejnija repka uistinu izrasli u pravi nacionalni brend, ovakvo zanimanje ipak je iznenadilo i same Kauboje. Publika je burnim pljeskom nagrađivala svaki dobar potez i pogodak, a po završetku treninga stotinjak mladih u redu je strpljivo čekalo autograme i fotografiranje s Balićem i društvom.

"Oduševljeni smo. Mislim da bismo morali češće organizirati ovakve akcije u gradovima poput Slavonskog Broda koji nemaju rukometne prvoligaše, a očito gaje veliku ljubav prema tom sportu. Mislim da je to najbolji način za daljnju popularizaciju rukometa u tim krajevima ", rekao je Ivano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S njegovim se mišljenjem složio i vratar Venio Losert, inače Brođanin, uputivši pritom nekoliko komplimenata na račun novoizgrađene dvorane na Vijušu koju dosad još nije vidio i koja, kaže, sportašima pruža sve potrebne uvjete za prave pripreme.

Izabranici Slavka Goluže u Slavonskom su Brodu smješteni u hotelu Central u kojemu će ostati do četvrtka, kada putuju u Niš na prvu utakmicu sa Češkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo