Balić i suigrači se raspali u nekoliko minuta

Bez ozlijeđenih Škofa, Horvata, Kovačevića, Vukića i Kopljara, te s nedovoljno spremnim Balićem i Pešićem, bilo je teško očekivati trijumf hrvatskog prvaka.

27.2.2011.
23:27
VOYO logo

U susretu 9. kola D skupine rukometne Lige prvaka Croatia osiguranje Zagreb je na gostovanju kod Ciudad Reala poraženi 20:30 (12:16).

Bila je to utakmica u kojoj se oslabljeni Zagreb solidno držao do sredine drugog poluvremena, no u završnici utakmice Španjolci su ubacili u brzinu više i na koncu stigli do uvjerljive pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 38. minuti momčad Ivice Obrvana je imala minus jedan (16:17), no Ciudad Real je odgovorio serijom 7:0 i tako riješio sve dvojbe.

Bez ozlijeđenih Škofa, Horvata, Kovačevića, Vukića i Kopljara, te s nedovoljno spremnim Balićem i Pešićem, bilo je teško očekivati trijumf hrvatskog prvaka. Uostalom, podatak da su rukometaši Zagreba posljednji put pobijedili na španjolskom tlu 1992. godine dovoljno govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji igrači u redovima hrvatskog sastava bili su Štrlek sa pet, te Valčić i Špiler sa po četiri gola, dok je Šego sakupio 12 obrana. Domaćine su predvodili Guardiola i Jurkewicz sa po četiri gola, a vratar Šterbik je imao 16 obrana.

CO Zagreb se ukupno četiri puta susreo protiv Ciudad Reala i još uvijek je bez pobjede. Španjolci su tri puta slavili, dok je jedna utakmica završila bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova utakmica bila je 48. domaća u Ligi prvaka za Ciudad Real i 45. pobjeda uz remi i samo dva poraza (Celje i Kiel). Posljednji domaći poraz Ciudad je upisao 2008.

U susretu posljednjeg kola CO Zagreb će 5. ožujka ugostiti ruski St Peterburg, Bosna putuje u Njemačku kod Flensburga, dok se u Rumunjskoj sastaju Constanta i Ciudad Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo