Play ponuda

BALIĆ I HORVAT U VELIKIM PROBLEMIMA: / Rukometaši se cijepili pa dobili koronu. Hrvatska na jednoj poziciji sada uopće nema igrača

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Izbornik Hrvoje Horvat i njegov pomoćnik Ivano Balić još su ranije odlučili dati poštedu Duvnjaku, Musi, Karačiću i Šegi

27.4.2021.
19:05
Marko Lukunic/PIXSELL
Play ponuda

Hrvatsku mušku rukometnu reprezentaciju u četiri dana, od srijede do subote, očekuju čak tri utakmice EHF EURO Cupa, dvije protiv Slovačke u Varaždinu i jedna protiv Mađarske u Veszpremu, a izbornik Hrvoje Horvat za ovu je akciju odlučio dati poštedu najiskusnijima te provjeriti igrače koji tek trebaju stasati.

Izbornik Hrvoje Horvat i njegov pomoćnik Ivano Balić još su ranije odlučili dati poštedu Duvnjaku, Musi, Karačiću i Šegi, a u posljednji trenutak ostao je bez još nekoliko provjerenih igrača koji su trebali preuzeti njihove uloge, no morali su otkazati ili zbog koronavirusa ili zbog ozljeda. Tako su od udarnih snaga ostali tek Ivan Pešić, Ivan Čupić, Domagoj Pavlović, Luka Šebetić i Vlado Matanović.

Image
KAUBOJE OČEKUJU TRI UTAKMICE U ČETIRI DANA: /

Horvat ukazao na veliki problem; 'Tražimo igrače koji to mogu napraviti...'

Image
KAUBOJE OČEKUJU TRI UTAKMICE U ČETIRI DANA: /

Horvat ukazao na veliki problem; 'Tražimo igrače koji to mogu napraviti...'

shimmer fallback
shimmer fallback

Zanimljivo, pripreme je u ponedjeljak napustio zaraženi Moreno Car, a danas je otišao i Halil Jaganjac. Car je pokupio koronu, a Jaganjac je bio u vrlo bliskom kontaktu s njim i vjerojatno je zaražen. Rukometaši Nexea cijepili su se proteklog vikenda, ali čini se da je korona ipak pobijedila.

Ranije su otpali Šarac, Hrstić i Mamić, a mladi Grubišić je s juniorima u Poreču. Hrvatska u nadolazećoj akciji ima samo petoricu vanjskih igrača i niti jednog lijevog vanjskog.

Play ponuda
Play ponuda