Balić i društvo razočarali Linu Červara!

Croatia osiguranje Zagreb je u Varaždinu u 20. kolu SEHA lige s 30:25 svladalo Metalurg iz Skopja, koje s klupe vodi trofejni, bivši hrvatski izbornik Lino Červar.

11.3.2012.
19:20
VOYO logo

S obzirom da će isti protivnici snage odmjeriti i sljedeće nedjelje u Skopju, u prvoj utakmici osmine finala rukometne Lige prvaka, varaždinski susret nije odigran u pretjerano visokom ritmu, ali s mnogo tehničkih pogrešaka s obje strane. Metalurg je u Varaždin doputovao bez šestorice igrača, cijele udarne vanjske linije, dok je Ivica Obrvan na tribini ostavio Marka Kopljara, a Ivano Balić prvo je poluvrijeme odgledao s klupe.

To je i glavni razlog zašto se na odmor otišlo s poravnatim rezultatom 14:14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikako nije dobro što se dvije utakmice igraju u tako kratkom razdoblju. Susret SEHA lige trebao je biti odgođen i odigrati se nakon utakmica u Ligi prvaka", prokomentirao je Lino Červar.

S prvom minutom nastavka na parketu se pojavio i Balić. Njegovim ulaskom živnula je i igra Zagrebaša. Balićevo dirigiranjem digrom znao je iskoristiti Luka Šebetić, najveća nada hrvatskog rukometa, koji je sa šest golova bio najbolji strijelac Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah po završetku utakmice misli igrača već su bile okrenute susretu u Ligi prvaka.

"Ništa nismo skrivali. Igra koju smo pokazali u Varaždinu recept je kako se treba postaviti i na gostovanju u Skopju želimo li dobar rezultat u prvom susretu osmine finala", prokomentirao je David Špiler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zagreb je sigurno favorit u dvije utakmice. No, moja je momčad u zamahu tako da vidimo priliku za iznenađenjem, posebno pred domaćom publikom", zaključio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo