BAHATIO SE PA ONDA DOBIO NEVIĐENE BATINE: / Pogledajte kako je Cerrone završio Hernandeza i oduševio gledatelje

Image
Foto: Screenshot

Svi su navijali da on dođe do pobjede u Brooklynu

21.1.2019.
19:15
Screenshot
VOYO logo

Barclays Center u Brooklynu vrlo glasno je proslavio pobjedu Donalda Cerronea nad Alexanderom Hernandezom. UFC-ov višestruki rekorder odradio je pravu “kliniku” u kavezu, ali najimpresivnija je ipak bila sama završnica, piše Fightsite.

Hernandez je krenuo kako je najavio, s ciljem da brzo završi veterana, ali Cerrone je potvrdio kako kod njega izraz veteran ima smisla jedino po broju odrađenih borbi. Primio je nekoliko udaraca, no to kao da ga je dodatno uključilo u borbu. Krenuo je onako kako zna te ja zapravo odradio jednu od svojih najboljih borbi u UFC-u. A među njih 30 takav naziv uistinu puno vrijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cormier najavio kraj

Raznovrsne kombinacije, pravovremeni udarci, odlično kretanje, sve to bilo je ono na što Kaubojev mladi protivnik nije imao odgovora. Negdje sredinom druge runde otvorila se rana pokraj Hernandezovog oka, a Daniel Cormier je s komentatorskog mjesta rekao kako je desni high kick ono će završiti borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo to je Cerrone izveo nekih minutu kasnije, u maniri svojih već poznatih sličnih udaraca. Ono što je nakon toga odradio na podu je zapravo bilo samo dovršavanje posla do prekida borbe. Pogledajte kako je izgledala završnica koja je Cerronu, osim bonusa za borbu večeri, osigurala bonus za najbolju izvedbu, čime je on postavio još jedan značajni UFC rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo