Bit će zanimljivo / Rukomet, Dinamo u Europi i Hrgovićev pohod na vrh: Evo koji nas sportski događaji očekuju u 2019.

2018. bit će teško nadmašiti, ali da bi i 2019. trebala biti vesela, tome se svakako nadamo

2.1.2019.
10:12
VOYO logo

Samo 10 dana mira dat će nam 2019. i već počinje spektakl. Svjetsko prvenstvo za rukometaše igra se u Njemačkoj i Danskoj, a tamo Hrvati traže iskupljenje za 2018. u kojoj su na domaćem EURU bili peti

Više od 50 utakmica pratit ćete na RTL-u. I ne samo to, već i rukometne kvalifikacije u travnju i lipnju. Hrvati kod Švicarske i Srbije traže plasman na sljedeće europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će na proljeće ispisivati povijest. Nokaut fazu Europske lige otvaraju u šesnaestini finala protiv Viktorije Plzen.

Kvalifikacije će u 2019. odraditi nogometna reprezentacija. Otvaraju ih krajem ožujka protiv Azerbajdžana, a u skupini su još Wales, Slovačka i Mađarska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljetni mjeseci proći će nešto mirnije, bez velikih sportskih događaja, tek će vaterpolisti u dalekoj Južnoj Koreji odraditi svoje svjetsko prvenstvo. A zadnjeg dana kolovoza počinje svjetsko prvenstvo za košarkaše. Vjerojatno bez Hrvata jer dvije utakmice prije kraja kvalifikacija, Hrvati su ostali samo na teoretskim šansama.

Uvijek u vrhu što se šansi za zlato tiče je zato Sandra Perković. U vitrinu je spremila peto europsko zlato, u rujnu hvata svoje treće svjetsko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A pred kraj godine na scenu ponovno stupaju tenisači. U novom formatu Davis Cupa, pred kraj studenog u Madridu. Posljednji su osvojili stari format, mogu li prvi osvojiti i novi?

Filip Hrgović jedan pojas već ima, može li do još kojeg ove godine? Tri do četiri meča odradit će El Animal, njegov pohod na Joshuu, Wildera ili Furyja pratit ćete samo na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2018. bit će teško nadmašiti, ali da bi i 2019. trebala biti vesela, tome se svakako nadamo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo