KAKO DALJE? / Poznato je tko odlučuje o sudbnini Horvata, savez poručio: 'Ovo je neuspjeh, čeka se odluka'

Image
Foto: PIXSELL

Horvat nakon pobjede nad Bahreinom u Malmoeu nije želio odgovoriti na pitanje o mogućoj ostavci. Točnije samo je otvarao usta glumeći da odgovora na pitanje ima li podršku čelnika Saveza.

24.1.2023.
12:24
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija ispala je sa Svjetskog prvenstva, no u centru pažnje još je uvijek ponašanje izbornika Hrvoja Horvata koji je na pitanje o tome hoće li ostati izbornik odgovorio gestikulacijama. O njegovom se ponašanju pred televizijskim kamerama i rezultatima reprezentacije očitovao i Hrvatski rukometni savez.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani predstavnici medija,

nakon posljednjeg susreta hrvatske muške seniorske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj te pobjede nad Bahreinom 43:32, odnosno osvojenog 9. mjesta, Hrvatski rukometni savez obavještava javnost da nije zadovoljan s ostvarenim rezultatom i smatra ga neuspjehom. Minimalni cilj koji je bio postavljen pred izbornika i reprezentaciju bilo je četvrtfinale. Budući da ono nije ostvareno, o statusu izbornika i daljnjem slijedu događaja, Hrvatski rukometni savez čeka očitovanje koordinatora struke Line Červara. Naime, sustav Hrvatskog rukometnog saveza ja postavljen tako da izbornike nacionalnih selekcija predlaže i opoziva koordinator struke, a nakon toga odluku usvaja ili odbija Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza. O svim daljnjim koracima, obavijestit ćemo Vas pravovremeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski pozdrav!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo