DRUGAČIJE SVJETLO / Ovaj detalj otkriva značenje Horvatove geste na bizarnom intervjuu: Evo o čemu je riječ

Image
Foto: Pixsell.hr
Image
Foto: Pixsell.hr

Izbornik se nije uspio plasirati u četvrtfinale, no njegov bizaran ispad pred našim TV kamerama nakon utakmice bio je samo 'sol na ranu' navijačima koji su izgubili strpljenje

28.1.2023.
23:25
Pixsell.hr
VOYO logo

U srijedu bi trebala pasti konačna odluka o sudbini izbornika Hrvoja Horvata koju će donijeti koordinator struke Lino Červar. Hrvatski rukometni savez proglasio je deveto mjesto na Svjetskom prvenstvu kao neuspjeh.

Image
DOJAM IZBORNIKA /

Što to radi Horvat nakon utakmice? Gestikulirao je rukama i samo otvarao usta

Izbornik se nije uspio plasirati u četvrtfinale SP-a, no njegov bizaran ispad pred našim TV kamerama nakon utakmice bio je samo 'sol na ranu' navijačima koji su izgubili strpljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Horvat je u kameru rukama pokazivao srce, a nakon toga je samo otvarao usta na pitanja naše Ines Gode Forjan. To je pojasnio ovako:

"Barem će me po nečemu pamtiti. Ta je gesta poruka. Oni koji znaju, shvatili su. Oni koji me ne vole, koji me kritiziraju od prvog dana, oni neka razmišljaju što sam time htio", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je još uvijek upitno što je izbornik htio poručiti s otvaranjem usta, pretpostavljamo što je značilo njegovo srce koje je prije početka odgovaranja na pitanja pokazao.

Naime, prolazili smo kroz slike Hrvoja Horvata i uočili jednu na kojoj također pokazuje srce. Tada je sve bilo jasno budući da je na oproštaju od prošlog Europskog prvenstva bio u društvu supruge Aleksandre i kćerke Tare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalo bi se zaključiti po slici i izbornikovoj izjavi kako su srca bila upućena upravo njegovoj obitelji koja je uvijek uz njega.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo