VELIKA UTAKMICA / Duvnjak vjeruje u momčad: 'Moramo biti pravi da bi dobili Dansku, pokažimo hrvatski prkos'

Image
Foto: IHF / Kolektiff images

Svjetsko rukometno prvenstvo koje će se igrati u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je od 11. do 29. siječnja, a više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, drugom kanalu RTL2, online platformi PLAY, ali i našem portalu Danas.hr

18.1.2023.
20:17
IHF / Kolektiff images
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija će u četvrtak će od 20:30 sati igrati prvu utakmicu drugog kruga na Svjetskom prvenstvu protiv jake Danske koja brani naslov prvaka svijeta.

Image
LEGENDA DANSKE /

Hansen biranim riječima govorio o Hrvatskoj: 'Najbolji su onda kad im je najteže'

Image
LEGENDA DANSKE /

Hansen biranim riječima govorio o Hrvatskoj: 'Najbolji su onda kad im je najteže'

'Moramo odigrati savršenu utakmicu'

"Mislim da smo spremni. Odradit ćemo jedan trening i sutra idemo 'na glavu'. Svi znamo moć Danske, ali ako mi budemo 'pravi', ako budemo onakvi kakvi znamo biti onda imamo šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Egipta nismo izgledali dobro, ali protiv Amerike i Maroka je to već izgledalo bolje i zato se nadam kako možemo odigrati savršenu utakmicu, pogotovo u obrani", rekao je kapetan Domagoj Duvnjak.

"Bit će 10.000 Danaca, a to nam treba biti dodatni motiv. Možda nam pomogne kada svi budu svi protiv nas pa pokažemo hrvatski prkos", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je najavio i izbornik reprezentacije Hrvoje Hovat.

"Danska ne dozvoljava loš dan i crne rupe. Moramo krenuti koncentrirano od starta i nekako navući utakmicu na svoj mlin. Danci drže visok tempo, opasni su sa svih pozicija, brzi u tranziciji s fantastičnim golmanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Očekujem da svaka lopta bude naša'

Ne smijemo im dozvoliti brze protunapade, moramo ih navesti na što više igre na postavljenu obranu i tu biti bezobrazni, na rubu incidenta, to je deviza za pobjedu. Očekujem da naša obrana 5-1 bude bolja nego u ranijim utakmicama i da svaka ničija lopta bude naša", rekao je izbornik Horvat.

Svjetsko rukometno prvenstvo koje će se igrati u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je od 11. do 29. siječnja, a više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, drugom kanalu RTL2, online platformi PLAY, ali i našem portalu Danas.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo