KRATKI REZIME / Donosimo vam parove polufinala Svjetskog prvenstva: Ova četiri diva će se potući za trofej

Image
Foto: Grafika Danas.hr

Sutra ćemo malo predahnuti od rukometa, a onda u petak nas čekaju utakmice u kojima ćemo saznati tko će ući u finale SP-a

25.1.2023.
23:12
Grafika Danas.hr
VOYO logo

Završene su sve utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva koje nas nisu razočarale. Iza nas je iznimno bogat rukometni dan u kojem smo mogli pratiti četiri ogleda.

Image
TRENUTAK ODLUKE /

Tragičar Norveške se oglasio nakon greške zbog koje su Španjolci u polufinalu

Image
TRENUTAK ODLUKE /

Tragičar Norveške se oglasio nakon greške zbog koje su Španjolci u polufinalu

Odlčna uvertira

Španjolci su nakon velike drame i dva produžetka stigli do pobjede i tako uz dosta sreće s konačnim rezultatom 35-34 izbacili Norvežane. U drugoj utakmici koja se igrala u istom terminu, Danci nisu imali puno problema te su uvjerljivom pobjedom protiv Mađara (40-23) opravdali ulogu favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kasnijem terminu odigrale su se i preostale dvije utakmice. Imali smo zanimljiv okršaj Francuske i Njemačke. Francuzi su na kraju s velikih +7 (35-28) prošli dalje nakon što im se razbranio Remi Desbonnet koji je skinuo 14 lopti i imao 47 posto obrana.

S druge strane Nijemac Andreas Wolff je imao čak 16 obrana, no njegovoj reprezentaciji ni to nije bilo dovoljno.Švedska je preko Egipta su tražila put do polufinala, a na kraju su ga i pronašli. Bio je to prilično jednosmjeran dvoboj u kojem su se Šveđani od prve minute postavili kao favoriti i slavili s 26-22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parovi polufinala

Francuska će u polufinalu Svjetskog prvenstva igrati protiv domaćina Švedske, a Španjolska protiv Danske. Sutra ćemo malo predahnuti od rukometa, a onda u petak nas čekaju utakmice u kojima ćemo saznati tko će ući u finale SP-a.

Svjetsko rukometno prvenstvo koje će se igrati u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je od 11. do 29. siječnja, a više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, drugom kanalu RTL2, online platformi PLAY, ali i našem portalu Danas.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo