NE SMATRA NAS FAVORITIMA / Duvnjak vjeruje da su Kauboji gladni uspjeha: 'Nama će to sigurno biti u glavi, bit će nam dodatni motiv'

Dan nakon okupljanja u Zagrebu kompletirana je hrvatska muška seniorska reprezentacija, danas su stigli još Josip Šarac, Ivan Martinović i kapetan Domagoj Duvnjak, te izbornik Hrvoje Horvat

28.12.2022.
21:48
VOYO logo

SP u rukometu moći ćete gledati na RTL televiziji. Pripreme za svjetsko prvenstvo hrvatske rukometne reprezentacije pod vodstvom izbornika Hrvoja Horvata započele su 27. prosinca, a u sklopu prvog dijela priprema rukometaši će odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Italije. Prva je na rasporedu u četvrtak, 29. prosinca u Sportskom domu Mate Parlov u Puli s prijenosom na kanalu RTL2 od 20.15 sati.

Image
TRADICIONALAN IZBOR /

Možda vas iznenadi tko je na vrhu: Luka Modrić treći je najbolji sportaš Balkana u 2022. godini, jedini je Hrvat u Top 10

Image
TRADICIONALAN IZBOR /

Možda vas iznenadi tko je na vrhu: Luka Modrić treći je najbolji sportaš Balkana u 2022. godini, jedini je Hrvat u Top 10

Kapetan Domagoj Duvnjak danas se priključio reprezentaciji, a za RTL Danas je otkrio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domagoj Duvnjak nije hrvatska reprezentacija, svaki igrač je dragocijen, mi moramo biti momčad i to je ono što dobiva momčad. Naravno da sam spreman za ovo prvenstvo, mi smo gladni uspjeha definitivno nakon dva prvenstva gdje smo bili malo lošiji i bilo bi lijepo da se vratimo u borbu za medalje."

Prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj igramo protiv Egipta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta utakmica je za nas finale. S pobjedom ili porazom već tad ćemo znati gdje se nalazimo. Nadam se da će biti pobjeda, a s tom pobjedom bi nam se otvorila vrata četvrtfinala", kaže Duvnjak pa dodaje:

"Osobno smatram da nismo tu u krugu favorita što se tiče tog prvog razreda rukometa, ali možemo biti jako opasni, iskočiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inspiracija definitivno rukometašima mogu biti nogometaši.

'Oni su nam definitivno velika inspiracija, ono što su oni proživljavali i poslije Rusije i sad poslije Katara. Nama će to sigurno biti u glavi, ti dočeci, gdje navijači slave uspjeh, mislim da će nam to biti dodatni motiv."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za muškarce na rasporedu je od 11. do 29. siječnja, a više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo