ODLIČNE INFORMACIJE / Dobre vijesti uoči večerašnje utakmice: Bombarder Kauboja je zdrav i igrat će protiv Maroka

Image

Svjetsko rukometno prvenstvo koje će se igrati u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je od 11. do 29. siječnja, a više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, drugom kanalu RTL2, online platformi PLAY, ali i našem portalu Danas.hr

17.1.2023.
16:57
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija će večeras od 20:30 zaključiti prvu fazu natjecanja na Svjetskom prvenstvu utakmicom protiv Maroka u kojoj su dva boda imperativ. Nakon razočaravajuće predstave u prvom susretu protiv Egipta, Kauboji su uništili SAD, a sada moraju nastaviti takvim ritmom ako žele nastaviti sanjati plasman u četvrtfinale. Jedan od najboljih pojedinaca u toj utakmici bio je Josip Šarac. Šarac je dominirao u napadu i zabio je šest golova. Vanjskim šutom dodao je novi segment hrvatskom napadu i tako dodao nešto što nam je nedostajalo u utakmici s Egiptom.

U jednom trenutku pred kraj utakmice Šarac je nakon sudara s protivničkim igračem legao na pod i morao biti iznesen s terena. Držao se za nožni zglob i izgledalo je da se radi o ozbiljnoj ozlijedi. Šarac je nakon nekoliko minuta ponovno ušao na teren no nije bilo poznato o kakva je težina ozlijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas.hr saznaje saznaje kako je Josip Šarac dobro i kako će prema svemu sudeći igrati protiv Maroka u posljednjoj utakmici prvog kruga. To je vrlo važno jer Maroko je posljednja "priprema" za puno teže utakmice drugog kruga u kojem Kauboji ne smiju kiksati i moraju igrati iznad svojih mogućnosti.

Iako su izabranici Hrvoja Horvata uvjerljivom pobjedom protiv SAD-a zakoračili u drugi krug, oni još nisu tamo i teoretski osigurali svoje mjesto. Podsjetimo, Hrvatsku je u prvom kolu demolirao Egipat s čak 9 golova prednosti, a potom su Kauboji visokom pobjedom protiv SAD-a gotovo osigurali drugi krug s obzirom na to da iz prve faze dalje prolaze tri momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo koje se igra u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je do 29. siječnja, a još mnoštvo napetih i atraktivnih utakmica gledatelji mogu pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo