'Rezultat vara' / Rukavina: Zadar nije zaslužio ovako visok poraz

Osijek je nanizao tri pobjede u nizu te pokazao kako prethodne dvije nisu bile slučajnost. No, Rukavina je naglasio kako Zadar nije zaslužio ovako visok poraz.

13.4.2014.
14:42
VOYO logo

Zadar je u Gradskom vrtu izgubio od Osijeka s velikih 4-0.

"Zaslužena pobjeda Osijeka, mi nažalost nismo iskoristili naše šanse. Osijek je dao prva dva gola iz naših individualnih grešaka", rekao je trener Zadra, Ferdo Milin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam upozoravao od prvog dana da ništa nije gotovo i da ćemo pokušati uzeti što više bodova. Imamo neki alibi u Hajduku i Dinamu, ali ja ga ne tražim", dodao je Milin.

Osijek je potvrdio da posljednje dvije pobjede nisu bile slučajnost te da su se igrački digli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je pobjeda koja nas veseli, ali moram priznati da ekipa Zadra nije zaslužila ovako visok poraz. Kod 1-0 su imali stativu, a ovaj rezultat vara. Ne događa se tako često da pobjeđujemo ovako uvjerljivo. Moram upozoriti igrače da smo priuštili Zadru priličan broj čistih šansi", rekao je trener Osijeka, Tomislav Rukavina.

Igračima se diže samopouzdanje zbog tri pobjede u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači su puni samopouzdanja i idemo s optimizmom u Koprivnicu. Njima samo se treba malo okrenuti sreća da pokažu svoje pravo lice. Čeka nas Davor Vugrinec, zna se što je i tko je on, morat ćemo biti jako oprezni", zaključio je Rukavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo