BRAZILCI BEZ MILOSTI / Ronaldinho postao glavna prvoaprilska šala!

Image
Foto: AP

Brazilski mediji nisu bili obazrivi prema nogometnoj legendi u danu kada se zbijaju šale. Zbog nevjerojatnog promašaja u nedjeljnoj utakmici protiv Bangua, Ronaldinho je postao prvoaprilska 'luda'.

2.4.2012.
11:52
AP
VOYO logo

Samo nekoliko tjedana nakon što je promašaj njegovog suigrača Deivida prozvan 'najgorim u povijesti', svoju minutu 'užasa' imao je i slavni Ronaldinho.

U 24. minuti nedjeljnog sraza protiv Bangua, kojeg je Flamengo dobio 2:1, bivši igrač Barcelone i Milana promašio je nemoguće, odnosno pokazao da je i to moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suparnički vratar je već bio na zemlji, lopta na Ronaldinhovoj nozi na samo devet metara, no brazilski čarobnjak je uspio promašiti praznu mrežu.

Brazilski mediji nisu imali milosti prema Ronnyju, na televiziji je njegov promašaj prikazan iz svih mogućih kuteva, no nogometaš je poslije utakmice imao ispriku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lopta je baš poskočila u trenutku kada sam trebao pucati. Trebao je to biti lagani udarac, no lopta me udarila u gležanj i preletjela preko grede", objasnio je Ronaldinho svoj promašaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo