BRAZILCIMA RULET PENALA / Ronaldinho osvojio južnoameričku Ligu prvaka!

Image
Foto: AP

Brazilski Atletico Mineiro pobjednik je Libertadores kupa nakon što je u srijedu u Belo Horizonteu u uzvratnoj utakmici finala pobijedio poslije izvođenja jedanaesteraca paragvajski Olimpia Asuncion.

25.7.2013.
11:01
AP
VOYO logo

Nakon pobjede Olimpie od 2:0 u prvoj utakmici, Atletico Mineiro je uzvrat dobio s istim rezultatom zahvaljujući pogocima bivšeg napadača Manchester Cityja Joa (46) te Leonarda Silve (86), a zatim je poslije produžetaka, koji su završili bez pogodaka, bio bolji s bijele točke rezultatom 4:3.

Jedan od najboljih igrača na terenu je bio Ronaldinho koji je ovim trijumfom kompletirao najvrijednije svjetske naslove. S Barcelonom je 2006. osvojio europsku Ligu prvaka, s Brazilom je 2002. bio prvak svijeta, a sada je pokorio i vlastiti kontinent u dresu Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP

Atletico Mineiro je zahvaljujući ovoj pobjedi osigurao nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu koje se igra u Maroku od 11. do 21. prosinca, i na kojem će nastupiti domaća momčad Raja Casablanca, Bayern Muenchen i meksički Monterrey (pobjednik CONCACAF-a).

Zadnji sudionici tog svjetskog prvenstva bit će poznati po završetku Azijske i Afričke lige prvaka u studenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo