bitka za drugo mjesto / Rijeka okrenula 1:2 protiv Lokomotive i dostigla Hajduk

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

U uzbudljivoj utakmici na Kantridi Riječani su uspjeli u drugom dijelu nadoknaditi zaostatak od 1:2, a pobjednički gol postigao je Brezovec deset minuta prije kraja.

15.3.2014.
21:14
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

U derbi-utakmici 26. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke svladali zagrebačku Lokomotivu s 3-2 i probili se na drugo mjesto ljestvice.

U vrlo uzbudljivoj utakmici na Kantridi Riječani su uspjeli u drugom dijelu nadoknaditi zaostatak od 1-2, a pobjednički pogodak postigao je Brezovec deset minuta prije kraja. Domaćini su poveli preko Sharbinija (19), a u samo dvije minute napadač Lokomotive Budimir je postigao dva zgoditka i šokirao Kandridu. Kramarić je u 52. minuti izjednačio, a Brezovec u 80. glavom donio tri boda Riječanima, koji su sada boljom gol-razlikom preuzeli drugo mjesto Hajduku, koji u nedjelju igra kod Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Dinamo sa 59 bodova, Rijeka i Hajduk imaju po 51 bod, Split je četvrti s 40, a Lokootiva peta s 39 bodova.

U prvoj utakmici Dana Zadar je na svojim Stanovima došao do pobjede nad Slaven Belupo od 2-1. Nakon prvog dijela u kojem nije bilo zgoditaka, u 50. minuti su gosti poveli zgoditkom Glavine (50), no Zadrani su u samoj završnici uspjeli sve preokrenuti i pobijediti pogocima Ivančića i Weitzera. Zadranima je ovo bila izuzetno važna pobjeda u borbi za ostanak jer sada na sedmom mjestu imaju 11 bodova više od osmoplasiranoga Slavena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo