privremeni dom nogometaša / Rijeka je dosanjala svoje čudo: otvoren čudesni nogometni kamp na Rujevici težak 18 milijuna eura

Veliki dan za grad Rijeku i hrvatski nogomet. Nk Rijeka danas je ponosno predstavio svoj novoizgrađeni kamp i zamjenski stadion na Rujevici kapaciteta pet i pol tisuća mjesta. Već od ovog vikenda Rijeka će legandarnu Kantridu zamijenti Rujevicom

30.7.2015.
19:09
VOYO logo

Nogometno čudo Rijeke koje su sanjale generacije konačno je dosanjano. Kamp je završen u rekordnom roku, od prve lopate do danas 321 dan.

U utrobi stadiona su ogromne svlačionice, ona za domaću momčad imat će mini saunu, bazen za relaksaciju, tu su tuševi za igrače, a sve to vodi u svlačionicu domaće ekipe u kojoj se čekaju posljednja ušminkavanja. Ovdje samo još nedostaju grbovi NK Rijeke i naljepnice s imenima nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijeli kamp ima veliku umjetnu površinu gdje će mladi nogometaši trenirati, imat će tri ogromne površine s travom najmodernije tehnologije po svim vrhunskim standardima", rekao je direktor NK Rijeke Vlado Čohar. 

Najmanju tribinu, onu južnu, neki su prozvali kavezom. Treba reći da je sve na njoj napravljeno po visokim sigurnosnim standardima UEFA-e, a zaštitne ograde dizat će se samo kada se igraju utakmice visokog rizika i one bi trebale spriječiti da baklje ne lete na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najveća pobjeda, i Rijeke i Hrvatske jer se pokazalo da ako privatnici žele učiniti nešto što se tiče sporta, da se to i može učiniti, a što se tiče utakmica, kao u i uvijek, i dalje ćemo ići samo na pobjede", izjavio je predsjednik Rijeke Damir Mišković

Na vrhu tribina je sedam skyboxeva, a središnji je rezerviran za predsjednika kluba i upravu. Ostale mogu zakupiti sponzori na godinu dana i koristiti ih kada god požele. Osim vrhunskih fotelja za gledanje utakmice dobivaju i prostor iza stakla koji mogu koristiti za sastanke ili za što god požele, sedam dana u tjednu 24 sata dnevno. Većina ih je već rasprodana, pa tko želi u Rijekino elitno društvo, nema puno vremena za razmišljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječanima će ionako biti svejedno s kojeg će mjesta gledati svoje ljubimce, dok god tresu protivničke mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo