kao u hitchokovim 'pticama' / RIječkom krvniku Aberdeenu najveći su problem na početku sezone - galebovi na stadionu

Image
Foto: Thinkstock.com

Klub je morao angažirati tvrtku koja se bavi rastjerivanjem ptica sa nepoželjnih mjesta, a protiv galebova će se boriti jastrebovima i zvučnim signalima

25.7.2015.
17:41
Thinkstock.com
VOYO logo

Škotski Aberdeen zasad je imao uspješno ljeto u kvalifikacijama za nogometnu Europsku ligu, prošli su dva pretkola izbacivši makedonsku Shkendiju i našu Rijeku, ali i dalje im je ostao problem galebova koji plaše navijače na stadionu Pittodrie.

Dosad se Aberdeen protiv galebova borio tako što su klupski djelatnici odnosili gnijezda što dalje od stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To nam nije puno pomoglo, jer su galebovi vrlo inteligentne ptice i uvijek nađu mjesto gdje ima puno ljudi i hrane. Ne možemo dopustiti da navijači budu njihova meta tijekom utakmica i odlučili smo poduzeti sve što je u našoj moći da navijači u miru mogu gledati utakmice", priopćio je Aberdeen.

Zbog toga je klub morao angažirati tvrtku koja se bavi rastjerivanjem ptica sa nepoželjnih mjesta, kao što su aerodromi. Protiv galebova će se boriti jastrebovima i zvučnim signalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U škotskom Aberdeenu nadaju se da će to konačno zaustaviti galebove koji dolijeću sa Sjevernog mora, te da na njihovom stadionu više neće biti scena poput onih iz filmskog klasika "Ptice" Alfreda Hitchcocka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike