RIJECI I ARMADI STIGLA PORUKA OD HRVATSKE LEGENDE: / Njegove post dira ravno u srce: 'Nikada vam to neću zaboraviti'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Gestu koju su mu iskazali ostala je zapamćena

15.8.2019.
13:07
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke od 20:45 igraju uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Eurpske lige protiv Aberdeena u gostima. Momčad IgoraBišćana u Škotsku je stigla s prednošću od 2:0, međutim svjesni su Riječani da se ne smiju opustiti.

"Rezultat 2:0 je dosta povoljan za nas, ali svjesni smo da nas u Aberdeenu čeka drugačija utakmica. Oni će nas stisnuti i pokušati dati gol što prije. Moramo biti spremni se obraniti na početku i poslije odvesti utakmicu u našem smjeru", rekao je Roberto Punčec uoči polaska za Aberdeen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aberdeen će napasti, vjerujem da će biti prilike da ugrozimo gol i iskoristimo njihovu ofenzivu i da se otvori prostor za našu igru. Pokazali smo u prvoj utakmici da se možemo i fizički nositi s njima, vjerujem da kada spustimo loptu na travnjak da će nam biti lakše igrati", ustvrdio je Tibor Halilović, čije riječi prenosi službena klupska stranica.

Klasnićeva poruka

Uoči susreta hrvatski doprvak dobio je podršku legendarnog Vatrenog IvanaKlasnića. Naime, nekadašnji napadač nije zaboravio kakvu su mu podršku Riječani pružili u dok se borio sa zdravstvenim problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako zatreba srce ću dati. Ivane, Armada je uz tebe", svojedobno su mu poručili navijači Rijeke.

"Nikada to neću zaboraviti. Ja sam večeras uz vas! Sretno momci!", poručio im je sada Klasnić preko Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo