POVRATAK DOMAĆEM NOGOMETU / Remijem u Splitu krenuo nastavak prvenstva

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Split je bio favorit, no gosti su 15 minuta prije kraja susreta imali dva gola prednosti. Momčad Zorana Vulića u samoj je završnici ipak uspjela iščupati bod

6.2.2015.
21:12
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Na otvaranju drugog dijela hrvatskog nogometnog prvenstva Split i Istra 1961 su na stadionu Park mladeži odigrali bez pobjednika 2-2 (0-1).

Split je bio favorit, no gosti su 15 minuta prije kraja susreta imali dva gola prednosti. Momčad Zorana Vulića u samoj je završnici ipak uspjela iščupati bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je mogao povesti već u sedmoj minuti, no Saša Dreven je obranio jedanaesterac Sokolu Cikalleshiju. Gosti su poveli u 29. minuti golom Marina Matoša, a isti je igrač u 49. minuti poveća prednost Istre. Ipak, Ivan Ibriks je u 76. minuti smanjio rezultat, a Goran Roce četiri minute prije kraja i poravnao na 2-2.

Zbog nepovoljne vremenske situacije derbi 20. kola Rijeka - Hajduk koji se trebao igrati na Kantridi u subotu 7. veljače odgođen je za 18. veljače. Utakmica je odgođena zbog izuzetno loših vremenskih uvjeta zbog kojih su zatvorene sve prometnice od Splita prema Rijeci. Kako se u nedjelju na stadionu Kantrida održava atletsko prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke sa oko 120 sudionika, dvoboj Rijeke i Hajduka je prebačen za prvi slobodan termin, a to je srijeda 18. veljače, s početkom u 17.00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je na rasporedu ogled između Dinama i Lokomotive koji su dogovorili zamjenu domaćinstva pa će se umjesto na stadionu u Kranjčevićevoj ulici utakmica igrati u subotu u 15 sati na stadionu u Maksimiru. Zbog nepovoljne vremenske prognoze postignut je dogovor i o zamjeni domaćinstva utakmice Slaven Belupo - Zagreb. Dogovoreno je da će se njihov međusobni susret igrati u nedjelju u 17 sati u Zagrebu budući da je u Koprivnici teren za igru trenutno prekriven snijegom.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 49 bodova, Rijeka je druga sa 42 boda, a Hajduk je treći sa 29 bodova. Split je ostao šesti (22), a Istra 1961 na osmom mjestu (17). Na začelju je Zadar sa 13 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo