Bez pobjednika / Remi na White Hart Laneu: Rooney prestigao van Persieja

Image
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL

Spursi su vodili 1-0 i 2-1, no United se oba puta vratio. Strijelci za londonski sastav bili su Kyle Walker i Sandro, dok je oba gola za 'Crvene vragove' zabio Wayne Rooney.

1.12.2013.
15:18
John Walton/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 13. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham i Manchester United su na White Hart Laneu pred 36.000 gledatelja odigrali bez pobjednika 2-2.

Spursi su vodili 1-0 i 2-1, no United se oba puta vratio. Strijelci za londonski sastav bili su Kyle Walker (18) i Sandro (54), dok je oba gola za 'Crvene vragove' zabio Wayne Rooney (32, 57-11m). Napadač Uniteda tako je stigao do brojke od osam golova ove sezone prestigavši suigrača Robina van Persiea koji je na brojci od sedam golova. U vodstvu je Sergio Aguero sa 10 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas su na rasporedu još tri utakmice 13. kola, a sastaju se Hull City - Liverpool, Chelsea - Southampton, te Manchester City - Swansea City.

Na ljestvici vodi Arsenal sa 31 bodom, Liverpool i Chelsea imaju po 24 boda i utakmicu manje, četvrti je Everton također sa 24 boda, a zatim slijede Newcastle United (23) i Manchester City (22). United je osmi sa 22 boda, a Spursi stepenicu niže s bodom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo