najstariji aktivni menadžer / Redknapp napustio QPR zbog operacije

Image
Foto: Dave Thompson/Press Association/PIXSELL

'Nažalost moram na hitnu operaciju koja će me spriječiti u obavljanju posla sljedećih nekoliko tjedana, rekao je Redknapp.

3.2.2015.
19:56
Dave Thompson/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Engleski nogometni stručnjak Harry Redknapp podnio je ostavku na dužnost menadžera trenutačno pretposljendjeg sastava Premier lige Queens Park Rangersa, a kao razlog je naveo operaciju koljena kojoj se mora podvrgnuti.

"Nažalost moram na hitnu operaciju koja će me spriječiti u obavljanju posla sljedećih nekoliko tjedana. To znači da neću moći svakoga dana biti na terenu za trening i neću moći pružati sve od sebe, pa je najbolje da dužnost menadžera preuzme netko drugi", objavio je Redknapp koji je sa 67 godina dosada bio najstariji aktivni menadžer u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redknapp, koji je tijekom karijere vodio West Ham United, Portsmouth, Southampton i Tottenham Hotspur, preuzeo je QPR u studenome 2012. godine, ali ga nije uspio spasiti od ispadanja u drugu ligu u proljeće 2013. No, prošle je sezone uspio izboriti ekspresni povratak u prvu ligu. No, u prva 23 kola ove sezone momčad je osvojila samo 19 bodova, a izgubila je u svih 11 gostovanja.

Momčad QPR-a, za koju igra i bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar, privremeno će preuzeti Les Ferdinand i Chris Ramsey dok vlasnik kluba Tony Fernandes ne pronađe novo stalno rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo