osijek na dnu ljestvice / Razočarani Rupnik: 'Ovo je bilo sramotno!'

'Mogu ja svaki put preuzeti odgovornost na sebe kao što sam dosad preuzimao, ali dok se u glavama igrača ne promijeni većina stvari, dok se ne ugledaju na ovakve utakmice, na protivničke igrače koji padaju i hvataju se za glavu, ali trče i igraju, a oni se šeću po terenu - mislim da teško da će biti bolje', rekao je Rupnik nakon poraza.

20.10.2013.
19:31
VOYO logo

U susretu 13. kola Prve HNL u Koprivnici nogometaši Slaven Belupa svladali su Osijek s 2-0.

Osijek je ostao posljednja momčad Prve HNL, a njihov trener Davor Rupnik nije krio koliko je razočaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ono što smo radili kroz dva tjedna palo je u vodu nakon 15 minuta kad smo gubili 2:0 i ovo naše dizanje, mislim da je to samo zato što je Slaven u određenom dijelu povukao ručnu, kontrolirao igru", rekao je Rupnik.

"Mogu ja svaki put preuzeti odgovornost na sebe kao što sam dosad preuzimao, ali dok se u glavama igrača ne promijeni većina stvari, dok se ne ugledaju na ovakve utakmice, na protivničke igrače koji padaju i hvataju se za glavu, ali trče i igraju, a oni se šeću po terenu - mislim da teško da će biti bolje", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bilo sramotno, pogotovo prvo poluvrijeme gdje smo imali 7-8 šansi. Sve je rečeno, sve je rađeno kroz tjedan, ali ne možeš predviđati ovakve situacije da pojedini igrači ne mogu ni uštopati loptu. To je danas bilo tragično", zaključio je Rupnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo