drugi ovosezonski pogodak / Rapsodija Elchea: Pašalić strijelac u pobjedi za ostanak u Primeri

Pašalić je postigao pogodak za 3-0 u 54. minuti susreta, a na terenu je proveo svih 90 minuta. To je drugi ovosezonski pogodak 20-godišnjeg Splićanina, bio je strijelac i prije 17 dana u pobjedi protiv Cordobe

30.4.2015.
9:05
VOYO logo

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić bio je strijelac za Elche u 4-0 (2-0) domaćoj pobjedi protiv izravnog konkurenta za ostanak u Primeri, Deportiva, u susretu 34. kola španjolskog prvenstva.

Pašalić je postigao pogodak za 3-0 u 54. minuti susreta, a na terenu je proveo svih 90 minuta. To je drugi ovosezonski pogodak 20-godišnjeg Splićanina, bio je strijelac i prije 17 dana u pobjedi protiv Cordobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elche je s nova tri boda stigao na 13. mjesto ljestvice sa 37 bodova, osam više od 18. Deportiva koji se nalazi u zoni ispadanja.

Mario Mandžukić igrao je do 62. minute za madridski Atletico na gostovanju kod Villarreala, a tada ga je zamijenio Fernando Torres koji je 12 minuta potom postigao jedini pogodak na utakmici za pobjedu kojom se Atletico učvrstio na trećem mjestu ljestvice. Aktualni prvak sada ima 75 bodova, šest više od četvrte Seville i sedam od pete Valencije koja ima i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Barcelona sa 84 boda, dva više od drugog Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo