MORRATIJU JE BILO DOSTA / Ranieri napustio kormilo Nerazzurra

Image
Foto: PIXSELL

"Predsjednik Massimo Moratti i čitav klub zahvaljuju Claudiju Ranieriju na njegovu profesionalizmu, iskrenosti i predanosti u posljednjim mjesecima koje je proveo na čelu momčadi", stoji u Interovu priopćenju.

27.3.2012.
7:25
PIXSELL
VOYO logo

Talijanski nogometni velikan Inter iz Milana smijenio je trenera ClaudijaRanierija dan nakon 0-2 prvenstvenog poraza od Juventusa u susretu 29. prvenstvenog kola, a za vršitelja dužnosti imenovan je dosadašnji član stručnog stožera AndreaStramaccioni.

"Predsjednik MassimoMoratti i čitav klub zahvaljuju Claudiju Ranieriju na njegovu profesionalizmu, iskrenosti i predanosti u posljednjim mjesecima koje je proveo na čelu momčadi", stoji u Interovu priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranieri je preuzeo Inter u rujnu prošle godine umjesto GianPieraGasperinija pod čijim je vodstvom klub vrlo loše krenuo u sezonu. No, nakon kratkotrajnog niza pobjeda, Inter je u posljednjih 13 utakmica pretrpio čak devet poraza, ispao iz Lige prvaka u osmini finala, te je pao na osmo mjesto na ljestvici s čak 10 bodova zaostatka za trećeplasiranim Lazijem koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Pod Ranierijevim vodstvom Inter je u 34 utakmice ostvario 16 pobjeda, pet neodlučenih rezultata i 13 poraza u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dvije godine Inter je bio prvak Europe, a u razdoblju od 2006. do 2010. je osvojio pet naslova talijanskog prvaka zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo