PRAVDANJE DIVLJAŠTVA / Ramos: Pepe ni mrava ne bi zgazio

Image

"Čovjek je "puknuo", jednostavno je izgubio kontrolu i u trenutku ludila kreirao težak incident", rekao je o igraču trener Reala.

24.4.2009.
10:15
VOYO logo

Iako je Pepe mahnitao terenom u posljednjim minutama dvoboja Reala i Getafea (3-2) nakon što je skrivio jedanaesterac, te je udario i nagazio nogom  Casquera, potom nokautirao drugog nogometaša za što je zasluženo dobio crveni karton i napustio teren uz psovanje suca ("Svi ste vi kurvini sinovi!"), sve to njegovom treneru u madridskom Realu Juande Ramosu nije predstavljao problem da se pozitivno izrazi o svom štićeniku.

"Pepe je dobar kao kruh. On mrava ne bi zgazio. Čak nas je zamolio da ga suočimo s novinarima kako bi se ispričao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos je pokušao minorizirati divljaštvo svog nogometaša. "Pepe je svjestan ozbiljnosti svojih pogrešaka. Uvjeren sam da se to neće ponoviti. Jednostavno je izgubio kontrolu i u trenutku ludila kreirao težak incident".

"Objasnio nam je da shvaća što se dogodilo i da je jednostavno poludio. Čovjek je 'puknuo'. Njegovo spontano pokajanje i isprika govore sve. Da je htio ozlijediti Casquera, ozlijedio bi ga. Pobjesnio je i pogriješio, ali sigurno nije nikoga htio ozlijediti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostovanje kod Seville u dvoboju 33. kola, kluba kojeg je vodio do najvećih internacionalnih uspjeha (Kup UEFA-e) 2006. i 2007. godine, Ramos će tako odraditi bez stožernog stopera.

"Pepea će zamijeniti Metzelder, Ramos ili Heinze ukoliko se oporavi", najavio je trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo