Zadovoljan u klubu / Rakitić: Sretan sam u Sevilli, ponudit će mi novi ugovor

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na novinarski upit da li ga privlači prelazak u neki od engleskih klubova, Rakitić je odgovorio: 'U ovom trenutku ne zanima me druga zemlja, niti neki drugi klub'.

15.1.2014.
12:06
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan Seville Ivan Rakitić (25), kojeg Liverpool žarko želi vidjeti u svojim redovima, izjavio je kako je sretan u Španjolskoj, te da bi želio produžiti ugovor sa sadašnjim klubom, objavili su španjolski mediji.

"Sretan sam u Sevilli, nema nikakvog pritiska, a moji suigrači i treneri vide da dajem sto posto na terenu. Uživam igrati u Sevilli i sviđa mi se život u ovom gradu. Postoje naznake da je klupska uprava spremna ponuditi mi novi, dugoročniji ugovor. To je velika čast i vidjet ćemo što će se dogoditi", kazao je hrvatski reprezentativac, kojemu sadašnji ugovor sa Sevillom ističe za godinu i pol dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je predsjednik Seville Jose Castro poručio je Manchester Unitedu i Liverpoolu da ako žele Rakitića da će morati platiti odštetu od čak 40 milijuna eura.

Na novinarski upit da li ga privlači prelazak u neki od engleskih klubova, Rakitić je odgovorio: "U ovom trenutku ne zanima me druga zemlja, niti neki drugi klub".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Manchester United i Liverpool, Rakitića žele i PSG, te Chelsea. Rakitić briljira ove sezone, te je četvrti najkorisniji igrač Primere sa 8 golova i 7 asistencija, a u Europskoj ligi upisao je 2 gola i 1 asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo