LAŽNE GLASINE / Rafael van der Vaart ostaje u Realu

Image

Dolazi novi predsjednik, a možda i novi trener. Stoga ću pričekati i vidjeti što će se dogoditi, poručio je nizozemski veznjak.

30.3.2009.
18:59
VOYO logo

Nizozemski nogometaš u redovima Rel Madrida Rafael van der Vaart (26) opovrgnuo je medijska nagađanja prema kojima bi on sljedeće sezone trebao karijeru nastaviti u Chelseaju.

"Čuo sam glasine koje kažu da želim prijeći u Chelsea. Ali ja to nikada nisam rekao. Nisam još ništa odlučio o svojoj budućnosti. Ne znam ništa o tome", rekao je Van der Vaart o nedavnim napisima u engleskom dnevniku The Timesu u kojem se pojavila i njegova izjava u kojoj je jasno istaknuo da želi napustiti Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Realu će se na ljeto dogoditi puno toga. Doći će novi predsjednik, a možda i novi trener. Stoga ću pričekati i vidjeti što će se dogoditi", dodao je nizozemski veznjak.

Van der Vaart je prošlog ljeta stigao u "kraljevski klub" iz HSV-a za 13 milijuna eura, potpisavši pritom petogodišnji ugovor i pod trenerom Berndom Schusterom na početku sezone zabljesnuo je u nekoliko navrata. Međutim, dolaskom Ramosa na klupu (u prosincu prošle godine) Nizozemac je potonuo u drugi plan i igra sve rjeđe što je izazvalo njegovo nezadovoljstvo i glasine o mogućem transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo