novi paket opreme / Prve fotografije Volva XC90 R-Design

Image
Foto: volvo

Volvo je objavio prve fotografije R-Design izvedbe potpuno novog XC90 modela namijenjenog kupcima koji žele atraktivan automobil, naglašeno sportskog izgleda, za kojim će se ostali sudionici u prometu okretati.

19.9.2014.
11:05
volvo
VOYO logo

R-Design izvedba kreirana je za kupce koji žele začiniti svoju svakodnevicu. Idealan je to model za sve one koji vole aktivniju vožnju te ekspresivniji dizajn. Svaki R-Design detalj dizajniran je da doprinese individualističkom i profinjenom izričaju kojeg ovi kupci očekuju.

Model na prvi pogled obećava naglašeno dinamičnu vožnju, a potvrđuje to i prema vozaču usmjeren interijer s R-Design sportskim sjedalima u kombinaciji Nubuck tekstila i perforirane kože. Izbor Drive-E motora, koji nude do 400 KS i potpuno novo podvozje modela XC90, garancija je živahnog iskustva vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: volvo
Image
Foto: volvo

R-Design eksterijer uključuje brojne specifične detalje kao što su maska hladnjaka, prednji spojler, metalizirani okviri prozora, integrirani dvostruki završetak ispušnog sustava te krovne šine i kućišta retrovizora u mat srebrnoj boji, dok 20-inčni R-Design naplatci (ili 22-inčni kao opcija), zaokružuju naglašeno dinamičan oblik.

Što se tiče unutrašnjosti modela, pored sportskih sjedala i upravljača presvučenog perforiranom kožom, tu su i posebni R-Design detalji kao što su ručica mjenjača, nožne komande i tepisi. Vlasnik dobiva i ekskluzivni R-Design kožni ključ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: volvo
Image
Foto: volvo

Veliki 12,3-inčni ekran osjetljiv na dodir u stilu tableta najatraktivniji je detalj interijera novog Volva XC90 i u R-Design verziji, a sada je dostupan i u posebnoj R-Design temi. To je srce novog kontrolnog sustava, oslobođenog nepotrebnih gumba i komandi te predstavlja potpuno nov način upravljanja funkcijama automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo