I HLADNA GLAVA / 'Protiv Srbije nam je potrebno veliko srce'

Image
Foto: PIXSELL

Nakon remija protiv Mađarske u posljednjem kolu skupine II drugog kruga EP-a rukometaša, hrvatski izbornik Slavko Goluža nije bio potpuno zadovoljan igrom naših reprezentativaca, a osvrnuo se i na nadolazeći susret od kojeg 'strepi' cijela nacija.

26.1.2012.
7:06
PIXSELL
VOYO logo

Nakon remija protiv Mađarske u posljednjem kolu skupine II drugog kruga EP-a rukometaša, hrvatski izbornik Slavko Goluža izjavio je da je djelomično zadovoljan.

"Iako je utakmica bila bez natjecateljskog značaja budući da smo mi već izborili finale, trebala je poslužiti da razigram igrače koji imaju manju minutažu, neki su to iskoristili, a neki nisu. Dobro je to da smo odmorili igrače koji su dosad ponijeli najveći teret, a naš drugi vratar Losert potvrdio je da se u njega uvijek možemo pouzdati, što sam znao i prije", komentirao je Goluža igru naših reprezentativaca.

Osvrnuo se i na nadolazeći polufinalni susret s domaćinom Srbijom, od kojeg, nakon velikih izgreda srpskih navijača u Novom Sadu, strepi cijela nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče polufinala protiv Srbije, tu se nema što puno pričati, u tom susretu potrebno nam je veliko srce i hladna glava", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo