'Koji k**** gledaš?' / Prostački ispad temperamentnog Ibrahimovića

Image
Foto: PIXSELL

Švedski reprezentativac i napadač Milana odavno je poznat kao nogometaš tankih živaca. Ovaj put je svoje frustracije iskalio na lijepoj novinarki nakon pobjede njegova kluba protiv Leccea na San Siru.

12.3.2012.
9:38
PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Milan svladao slabašni Lecce na svom San Siru, novinari su, kao i uvijek, opsjeli zvijezdu utakmice moleći ga izjavu.

Zlatan Ibrahimović, koji je bio zvijezda 27. kola Serije A upisavši se u strijelce i asistirajući za još jedan pogodak, pristojno je počeo odgovarati na pitanja uz rub travnjaka.

Međutim, strašno ga je naljutio novinarev upit da komentira medijske napise da je nezadovoljan tretmanom od strane trenera Massimiliana Allegrija u utakmici Lige prvaka protiv Arsenala.

Novinarka Skyja, koja se nalazila u blizini, nasmijala se vidjevši frustriranog Ibru, što je njega potpuno izbacilo iz takta.

"Koji k**** gledaš?", viknuo je nogometaš novinarki, a talijanski mediji pišu kako ju je nakon toga pogodio gumicom za kosu.

Glasnogovornici talijanskog nogometnog prvaka odmah su krenuli 'gasiti vatru' te su odmah javili kako se Ibrahimović telefonski ispričao novinarki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo