NIJE SVE KAKO PRIČAJU / Prosinečki za RTL otkrio istinu o interesu Beşiktaşa!

Prema pisanju nekih medija, Robert Prosinečki sve je dogovorio s Beşiktaşom. Navodno bi trebao potpisati na tri godine uz odštetu od milijun i pol eura.

11.6.2013.
13:48
VOYO logo

Hrvatski trener o tome ipak još uvijek ništa ne zna, pa je za RTL Danas poručio:

"Dok mi razgovaramo, nema nikakvih službenih informacija. Sa mnom nitko nije razgovarao, na odmoru sam, ali kada sve to piše sigurno da neki interes postoji", izjavio je Robert Prosinečki

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A turski mediji pišu kako će Robiju čelnici Beşiktaşa dovesti Ronaldinha, a spominje se i Niko Kranjčar.

"Niko Kranjčar je dobar igrač. Dobro, sad baš ne igra, ali znaju se njegove kvalitete. Ronaldinho je u Atletico Mineiru, čujem da je u dobroj formi, koliko ga Beşiktaş želi i koliko je to moguće, ne znam, ali ja ne mogu pričati i pojačanjima Beşiktaşa dok sam još uvijek trener Kayserispora", dodao je 'Veliki Žuti'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A možda ga na klupi Kayserispora zadrži upravo Europa.

"Beşiktaş je ispao iz Europe, kako čujem, zbog disciplinskog postupka pred UEFA-om, što znači da Kayserispor s petog mjesta ide u Europu. Ekipa nam je posložena, pripreme čekaju i ovaj tjedan znat će se nastavljam li tamo. Imam ugovor još godinu dana i sigurno neću biti ja taj koji će inicirati eventualni prelazak", zaključio je realni Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo