poruka reprezentativcu / Problemi u HNS-u odjeknuli i na Mestalli: 'Raketa, zašto šutiš?'

Image
Foto: Facebook

Situacija u HNS-u nikad nije bila klimavija, a nekima će čak bizarno zvučati da je odjek problema u hrvatskom nogometu došao na španjolsku Mestallu gdje su ovaj vikend igrale Valencia i Barcelona našeg Ivana Rakitića.

1.12.2014.
12:35
Facebook
VOYO logo

Situacija u hrvatskom nogometu nikad nije bila klimavija. Početak kraja bio je sramotno bacanje baklji od strane nekolicine naših navijača na teren San Sira u kvalifikacijskoj utakmici Italije i Hrvatske, nastavilo se protestnim odbijanjem igrača Hajduka da odigraju derbi s Dinamom, a sve je kulminiralo prosvjedima Torcide na splitskoj Rivi ovog vikenda.

Ovakva delikatna situacija odjeknula je i izvan hrvatske, pa je tako neki dan hrvatski košarkaš u NBA ligi Bojan Bogdanovič na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je prekrižen znak HNS-a, no mnogima će zvučati bizarno kako jedna od reakcija na stanje u hrvatskom nogometu dolazi i iz Španjolske, točnije s Mestalle gdje je Valencia ovaj vikend ugostila Rakitićevu Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici u kojoj je Lionel Messi pogođen bocom u glavu, te koju je Barcelona dobila zabivši pobjedonosni pogodak u posljednjim sekundama, a Ivan Rakitić u igru ušao u 67. minuti, na tribinama je osvanuo zanimljiv transparent.

''Raketa, zašto šutiš?'', pisalo je na transparentu navijača, uz istaknute godine 1950. i 1965., godine osnutka Torcide i zadarskog Tornada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo