u odabranom društvu / Priznanje za povijest: Lovren i Modrić odabrani u najbolju momčad Svjetskog prvenstva!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U priči je ponovno Modrić, a uz njega je i Dejan Lovren. Bivši modri dvojac uvršten je u najbolju momčad prvenstva, svaki na svojoj poziciji

17.7.2018.
21:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nadmašila je sva očekivanja na netom završenom Mundijalu doguravši sve do finala i iz Rusije su stigli sa srebrom oko vrata. 

Navijači su prepoznali ovaj nestvaran uspjeh i propisno ih nagradili. Jučer je Vatrene u glavnom gradu dočekalo preko pola milijuna ljudi, a slavlje se diljem Hrvatske nastavilo i danas - dočeci su se priredili u Varaždinu, Splitu, Zadru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvenstvo ćemo pamtiti i po jednoj povijesnoj činjenici. Po prvi puta Hrvatska ima najboljeg igrača na svjetskim smotrama - Luka Modrić osvojenom Zlatnom loptom koja se dodjeljuje najboljem igraču prvenstva jednom je zauvijek potvrdio da je klasa iznad, klasa iznad smrtnika i klasa vanserijskog talenta kojeg je Luka uz mukotrpan dugogodišnji rad maksimalno iskoristio i postao jedan od najboljih veznjaka modernog doba. 

Na sve to, danas je stiglo i još jedno priznanje kvalitete za neke od reprezentativaca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priči je ponovno Modrić, a uz njega je i Dejan Lovren. Bivši modri dvojac uvršten je u najbolju momčad prvenstva, svaki na svojoj poziciji. 

U cijeloj priči ponovno je nelogično što se na vratima najbolje 11-orke nalazi Hugo Lloris, a što je prethodno najboljim vratarom prvenstva proglašen Thibaut Courtois. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo kako bilo, evo kako izgleda momčad prvenstva: 

Lloris - Trippier, Varane, Lovren, Young - Paulinho, Modrić - Hazard, Griezmann, Neymar - Mbappé.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo