ČAK NI MESSIJA / Presedan: Momčad godine bez igrača Barce

Image
Foto: uefa.com

Prošle su godine u sastavu bila četvorica igrača Barce, a UEFA je u 2013. u idealnih 11 postavila četvoricu nogometaša europskog prvaka Bayerna i četiri bivša i sadašnja igrača Real Madrida.

15.1.2014.
16:34
uefa.com
VOYO logo

Europski nogometni savez (UEFA) objavio je danas na svojim stanicama idealnu momčad u 2013. godini u kojoj po prvi puta od 2003. nema nijednog člana Barcelone, čak ni Lea Messija.

Prošle su godine u sastavu bila četvorica igrača Barce, a UEFA je u 2013. u idealnih 11 postavila četvoricu nogometaša europskog prvaka Bayerna i četiri bivša i sadašnja igrača Real Madrida. U napadu su Franck Ribery i dobitnik Zlatne lopte Cristiano Ronaldo, a Messijevo mjesto je zauzeo Zlatan Ibrahimović. Ronaldu je to rekordno osmo uzastopno pojavljivanje u momčadi UEFE, a Messi je po prvi puta od 2007. izostavljen s popisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbor je napravljen na temelju glasovanja posjetitelja UEFA-ine stranice, a glasovalo je čak 6.3 milijuna ljubitelja nogometa, milijun više nego lani. U postavi UEFE su Manuel Neuer (Bayern München), Philipp Lahm (Bayern München), Sergio Ramos (Real Madrid), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), David Alaba (Bayern München), Gareth Bale (Real Madrid, Tottenham), Marco Reus (Borussia Dortmund), Mesut Özil (Arsenal, Real Madrid), Franck Ribery (Bayern München), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) i Zlatan Ibrahimović (Paris Saint-Germain).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo