SAJAM U FRANKFURTU / Premijera Renaultovog koncepta i novog Dustera

Image
Foto: dacia

Renault i Dacia na 65. Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu, koji će se održati početkom rujna, imat će mnogo toga novoga pokazati. Najvažnije novosti su svjetska premijera Renaultovog konceptnog automobila kao i predstavljanje novog Dacia Dustera.

25.7.2013.
8:22
dacia
VOYO logo

Renault će otkriti nekoliko važnih modela s novim identitetom marke. Predstavit će posljednji u nizu konceptnih automobila koji utjelovljuje Renaultovu viziju vrhunskog automobila.

Salon će također biti prilika posjetiteljima da prvi put na jednom mjestu vide šest konceptnih vozila koja su dio strategije dizajna nadahnutoga ciklusom života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izložena će biti i linija električnih automobila, uključujući model ZOE, nedavno pušten u prodaju u Njemačkoj.

Pored toga, u žarištu pozornosti bit će inovacije i automobilizam. Uz nedavno otkriveni motor Energy F1 2014 bit će predstavljena nova linija motora Energy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: dacia

Novi Duster će, sa svim svojim odlikama, biti zvijezda Dacijinog izložbenog prostora. Vanjski dizajn inspiriran je prototipom Renault DCross, nedavno predstavljenim na Sao Paolo Motor Show. Iznutra, posve nova priča.

Ukoliko se ostvare najave i interijer bude preslikan iz Renault Dustera to znači kako će modernija i praktičnija prednja armatura biti ugodnija oku, dok će konačno komande podizača prozora biti preseljene na praktičnije mjesto, na vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više detalja o novom Dusteru znati ćemo nakon premijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo