PREDSJEDNIK BARCE OTKRIO DOLAZE LI NEYMAR I LAUTARO: / Odgovorio i na pitanje odlazi li Messi s Camp Noua

Image
Foto: Profimedia

Progovorio je o vrućim klupskim temama

13.7.2020.
14:39
Profimedia
VOYO logo

Predsjednik Barcelone JosepMariaBartomeu osvrnuo se u intervjuu za TV3 na statuse Lionela Mesija, Lautara Martineza i Neymara. Prvi na redu je bio argentinski čarobnjak, koji je nedavno navodno prekinuo pregovore oko novog ugovora.

“Razgovaramo s Messijem i uvijek smo razgovarali i tako ćemo nastaviti. On je najbolji nogometaš u povijesti, u odličnom je stanju i ima još nekoliko igračkih godina ispred sebe. Ne sumnjam da u njegovu budućnost u Barceloni. Njegova budućnost je ovdje, čak i nakon što završi karijeru”, kazao je pa se osvrnuo na transfere. Najveća klupska želja je Interov napadač, ali i povratak Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

A handout picture taken and released on July 1, 2014 by FC Barcelona shows FC Barcelona's new Croatian midfielder Ivan Rakitic (L) signing his contract next to Barcelona's president Josep Maria Bartomeu at the Camp Nou stadium in Barcelona. Croatian midfielder Ivan Rakitic from Sevilla signed a five-year contract with FC Barcelona today. AFP PHOTO / FC BARCELONA / VICTOR SALGADO RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / FC BARCELONA / VICTOR SALGADO" NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS (Photo by VICTOR SALGADO / FC BARCELONA / AFP)

“Ovaj prijelazni rok će biti posebno težak za sve klubove. Veliki klubovi su financijski limitirani zbog ekonomske krize, ali Barca je uvijek protagonist na tržištu. Što se tiče Lautara, pregovori trenutačno miruju. Prije nekoliko tjedana razgovarali smo s Inerom, a sada smo u fazi analiziranja. Pričekat ćemo završetak sezone i onda ćemo preispitati to pitanje. Kada je u pitanju Neymar, mislim da PSG neće stavljati svoje igrače na tržište, a on je njihov igrač”,bio je kratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo