SLIKA NA TWITTERU / Prava navijačka ljubav jednog dječaka iz Osijeka

Ivica Kulešević je u emisiji RTL Liga odgovarao na Facebok pitanja navijača Osijeka, a jedan dječak iz grada na Dravi svojim je crtežom pokazao veliku navijačku ljubav prema omiljenom klubu.

17.2.2014.
11:15
VOYO logo

Jednog je gledatelja zanimalo jesu li Cesarec, Jonjić i Matas pojačanja za Osijek i može li Osijek s njima ostati u Ligi?

"Vjerujem da može. To su karakterni dečki, prošli su svi, osim Cesareca, dobar dio priprema s nama. Oni se što prije trebaju prilagoditi na novu sredinu, danas su svi debitirali pred osječkom publiku. Nedostatak je što u svojim klubovima nisu imali kontinuitet igara i to će se sigurno osjetiti kroz njihove nastupe", rekao je trener Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi gledatelj se osvrnuo upravo na gore spomenute igrače i njihovu posudbu upitavši Ivicu Kuleševića smatra li dobrom novu klupsku politiku dovođenja igrača na posudbu u trajanju od 6 mjeseci?

"U europskim klubovima su posudbe sasvim normalna stvar, ne znam zašto su ljudi toliko skeptični kod nas. Ako ti fali igrač na nekoj poziciji, a ne možeš ga kupiti, zašto ga ne bi posudio? Dugoročno, to ne škodi nikome. Uz Cesareca će i neki mladi igrač naučiti nešto", objasnio je Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na kraju ovog bloka pitanja gledatelja pokazan je crtež jednog dječaka iz Osijeka koji je objavljen na Twitteru. Na njemu se vidi prava navijačka ljubav prema omiljenom klubu.

Image
Foto: Sceenshot RTL Liga
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo