'kritizirao čelne ljude' / Pranjić će dobiti otkaz u PAO-u zbog podrške Tudoru?

Image
Foto: YouTube Screenshot

Nakon odličnog derbija, Tudorov bivši suigrač Danijel Pranjić mu je putem Instagrama poslao poruku podrške koja bi ga mogla koštato otkaza, piši grčki mediji

20.4.2015.
14:25
YouTube Screenshot
VOYO logo

19-godišnji Fran Tudor, koji je za Hajduk postigao gol protiv Rijeke nakon neuspješne sezone u atenskom Panathinaikosu, opet je u prvom planu.

Nakon odličnog derbija, njegov bivši suigrač Danijel Pranjić mu je putem Instagrama poslao poruku podrške koja bi ga mogla koštato otkaza, piši grčki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrde kako su se u Panathinaikosu jako naljutili na Pranjićevu poruku u kojoj se iščitava kritiziranje odgovornih ljudi PAO-a što su pustili Tudora.

"Mali, kada sam te odlučio dovesti ovdje u Panathinaikos, vjerovao sam u tebe. Želio sam da jednom zaigraš na desnoj strani u Panathinaikosu. Ovaj san nije se ostvario, iz nekih razloga koje ne razumijem. Znam da ti se tada srušio svijet. Ali, vidiš kako život uvijek nagradi one koji marljivo rade i koji su pošteni... Zapamti, za sve što napraviš sam si zaslužan, nitko ti nije pomogao. Svi ostali koji nisu vjerovali u tebe, a ti znaš tko su oni, nisu važni. Znaju da su pogriješili, a ako već ne znaju, saznat će... Vjerujem u tebe, zgrabi priliku..." piše u Pranjićevoj objavi ispod slike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala dragi, ako sam od nekoga nešto naučio, onda je to od tebe. Nisam bez razloga uzeo broj 32", napisao je Fran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo