ODIGRANI PRVI SUSRETI EUROPA LIGE / Porto razbio Villareal, Benfica teško s Bragom

Image

U četvrtak navečer odigrane su prve utakmice polufinala Europa lige. Porto je na Dragau pobijedio Villarreal 5:1, a Benfica je u portugalskom dvoboju svladala Bragu 2:1.

29.4.2011.
12:50
VOYO logo

Kolumbijski napadač Falcao zabio je četiri pogotka u visokoj pobjedi nad žutom podmornicom. No, gosti su bili puno bolji u prvom poluvremenu i mogli voditi s više golova, ali na prekid se otišlo s 1:0 pogotkom Canija.

U drugom poluvremenu Porto je svaku bolju priliku iskoristio i pretvorio u gol. Falcao je prvo iznudio jedanaesterac, koji je potom i uspješno izveo. Sljedeći gol djelo je Guarina, a zatim je Falcao postigao još tri gola čime je stigao do 15 golova u Europa ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica nije u potpunosti iskoristila domaći teren iako je u  prvom poluvremenu bila dominantna  na terenu, no nije uspjela zabiti.

U drugom dijelu, nakon što je Cardozo pogodio stativu, Jardel je bio na pravom mjestu i zabio prvi za vodstvo domaćina. Par minuta kasnije Vandinho je glavom izjednačio na 1:1. Cardozo je iz slobodnog udarca precizno pogodio za pobjedu Benfice. Unatoč velikom pritisku, domaćini nisu uspjeli povećati prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo