bili smo bliže pobjedi / 'Ponovilo se staro pravilo - ako ne zabiješ, onda moraš primiti'

'Mislim da smo bili puno bliži pobjedi, da smo imali zrelije prilike koje smo trebali zabiti, ali ponovilo se staro pravilo u nogometu, ako ne zabiješ, onda moraš primiti ovaj gol koji više ide na dušu mojih veznih igrača koji nisu dobro zatvorili Rašića', kazao je Frančić.

14.12.2013.
13:21
VOYO logo

U prvoj utakmici 20. kola Prve HNL u Koprivnici su nogometaši Slaven Belupa i Hrvatskog dragovoljca igrali 1-1 (0-0).

"Znali smo što nas čeka, znate sami da smo bili kadrovski oslabljeni. Moji momci su zbilja pojedinačno, a i momčadski napravili ono što smo se dogovorili i istina je da je Belupo tu imao neki veći pritisak u pojedinim momentima utakmice i imao je za nijansu bolje šanse, ali nas je malo i nagradila sreća.  Stalno sam ponavljao da nam se mora nešto vratiti, a evo dobro je što se to desilo pred kraj", kazao  je trener Dragovoljca Davor Mladina.

"Nisam zadovoljan s bodom, ali nemam što prigovoriti svojim igračima, oni su od prve minute htjeli pobijediti. Mislim da smo bili puno bliži pobjedi, da smo imali zrelije prilike koje smo trebali zabiti, ali ponovilo se staro pravilo u nogometu, ako ne zabiješ, onda moraš primiti ovaj gol koji više ide na dušu mojih veznih igrača koji nisu dobro zatvorili Rašića", istaknuo je trener Belupa Mladen Frančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo