petero ozlijeđenih / Policijsko vozilo se na riječkom raskrižju sudarilo s taksijem i završilo na krovu

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija

Službeno policijsko vozilo kretalo se Ulicom Riva od Žabice prema Delti, s uključenim plavim rotacijskim svjetlom, dok se taksi vozilo kretalo iz smjera Ulice I. Henckea prema Rivi

28.7.2015.
14:50
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

U sudaru taksija i službenog policijskog vozila, koji se dogodio u utorak pola sata iza ponoći u središtu Rijeke, na raskrižju kod zgrade Transadrije, policijsko vozilo se zanijelo i okrenulo na krov, a lakše su ozlijeđena četiri policajca i vozač taksija, doznaje se iz primorsko-goranske policije.

Službeno policijsko vozilo kretalo se Ulicom Riva od Žabice prema Delti, s uključenim plavim rotacijskim svjetlom, dok se taksi vozilo kretalo iz smjera Ulice I. Henckea prema Rivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je izvijestila i da je u središtu Rijeke, na Trgu riječke rezolucije, iste noći oko 2 sata došlo je do požara u kojem su izgorjela četiri plastična kontejnera za otpad.

U požaru nitko nije ozlijeđen, ukupna materijalna šteta će se utvrditi naknadno, a očevidom je utvrđeno kako je uzrok požara 'ljudska radnja', naveli su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo